Afslanken en figuurcorrectie

Afslanken en figuurcorrectie

Hoe werkt lijv+?

De lijv+ methode helpt je op een aangename en gezonde manier af te slanken. Dat doen we met behulp van behandelingen met de Lymphomed al dan niet gecombineerd met voedingsadviezen en coaching.
Tijdens de behandeling lig je heerlijk privé in een rustige kamer en kan je genieten van je favoriete muziek of een goed boek, terwijl het apparaat het werk doet.
De behandelingen verhogen de vetverbranding en afvoer van afvalstoffen, zodat je snel en zonder onaangename bijverschijnselen zoals vermoeidheid en een gevoel van slapte op je gewenste gewicht komt.
Door intensieve behandeling van je probleemzones verlies je centimeters daar waar je wilt. Iets wat met alleen een dieet nooit lukt! Je spieren worden steviger ten koste van vetweefsel zodat je zelfs zonder dat je gewicht verliest toch slanker wordt. Ook je bloedsomloop wordt gestimuleerd waardoor je huid gladder wordt en je er stralend uitziet. Dit is ook ideaal om na een bevalling weer snel stevige buikspieren te krijgen en je overtollige kilo's kwijt te raken. Je voelt je snel weer fit en energiek.

Lijv+ - afslanken en figuurcorrectie Lijv+ - vetmeting Lijv+ - weging


Wat te doen bij meer dan 1 kledingmaat?

Als je meer dan 1 kledingmaat wilt afslanken combineren we de Lymphomed behandelingen met voedingsadviezen. Onze adviezen voldoen aan de eisen van een gezonde voeding en zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten.
Voordat we een advies opstellen vragen we je naar je gewoontes en wensen. Zo kunnen we samen het dieet zoveel mogelijk op jouw situatie afstemmen en je helpen je gewoontes te veranderen, zodat een blijvend resultaat behaald wordt.
Eten is genieten en het is mogelijk om heerlijk te eten en toch kilo`s te verliezen.
Je zult versteld staan van de resultaten!

Proefbehandeling

Als je de eerste keer bij ons komt doen we een meting van de lymfe en een proefbehandeling. Tijdens de proefbehandeling leggen we je alles uit wat je moet weten van de behandeling met de Lymphomed en wat een kuur voor je kan betekenen. Dit verplicht je tot niets.
Als je aan een kuur begint komt je 2 keer per week voor een behandeling van 50 minuten.
Je gewicht, maten en vetpercentage worden genoteerd, zodat je het resultaat niet alleen aan je kleding merkt, maar ook concreet op papier ziet.


Tarieven

Proefbehandeling Lymphomed: € 25,00.
Eerste kuur - 10 behandelingen Lymphomed: € 300,00.
Losse behandeling Lymphomed- na kuur:  € 30,00.

De bovengenoemde bedragen zijn inclusief btw.

 

Oriënterend gesprek

Is je belangstelling gewekt of twijfel je nog, dan kan je contact met me opnemen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Dat doe je het beste via 06-34 14 14 33. Dit is een prettige manier om elkaar alvast te leren kennen en dan kom je te weten wat het beste bij je past én wat ik voor jou kan betekenen.
Andere manieren om contact met mij op te nemen, vind je via de contactpagina.